Άρθρα

Τα 5 λάθη που αποκαλύπτουν την απιστία στις σχέσεις ή στον γάμο και ο ρόλος του ντετέκτιβ*

Ολοένα και πιο συχνά είναι τα φαινόμενα απιστίας στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων με τις επιπτώσεις  πολλές φορές να είναι καταστροφικές και να ξεφεύγουν από τα όρια της διάλυσης ενός γάμου ή μια σοβαρής σχέσης.

Οι υποθέσεις απιστίας και η εύρεση σχετικών αποδεικτικών στοιχείων είναι από τις πιο συνηθέστερες που αναλαμβάνουν τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών.

Πέρα όμως από τις αδιάσειστες αποδείξεις υπάρχουν και κάποιες ενδείξεις που δείχνουν ότι ίσως τα πράγματα στο γάμο ή τη σοβαρή σχέση δεν πηγαίνουν καλά.  Η εμπειρία μας σε αυτές τις υποθέσεις έχει ξεχωρίσει τις παρακάτω ενδείξεις:

  • Μυστικοπάθεια – απόκρυψη κινητού και ηλεκτρονικού Η/Υ
  • Απότομη αλλαγή συμπεριφοράς με ιδιαίτερη έμφαση-βελτίωση της  εξωτερικής εμφάνισης
  • Ξαφνική εμφάνιση φίλου ή φίλης από τα παλιά και συχνοί έξοδοι-επικοινωνία
  • Απότομη αλλαγή ερωτικής διάθεσης

 

Το απότομο τέλος ενός γάμου ή μιας σχέσης με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα μια επίπονη διαδικασία, ιδίως όταν καταλήγει στις δικαστικές αίθουσες. Εκεί χρειάζεστε κάθε δυνατό επιχείρημα μαζί με αποδεικτικά στοιχεία για να εδραιώσετε τη θέση σας στο δικαστήριο και να πετύχετε τον στόχο σας και εδώ ακριβώς είναι απαραίτητες οι υπηρεσίες ενός έμπειρου ντετέκτιβ*.

Στοιχεία σχετικά με :

  • Την απιστία – εξωσυζυγική σχέση του/της συζύγου σας
  • Την άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας (ενδοοικογενειακή βία)
  • Τον εθισμό στον τζόγο
  • Καταχρήσεις σε ουσίες και αλκοόλ
  • Απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων

μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση μιας τέτοιας υπόθεσης.

Στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Παγκόσμιος Αστήρ» πραγματοποιούμε έρευνες σε Ελλάδα και εξωτερικό άμεσα και αποτελεσματικά.  Χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικό εξοπλισμό καταγραφής οπτικοακουστικού υλικού απεριόριστων δυνατοτήτων εφαρμόζοντας καινοτόμες τακτικές παρακολούθησης και επιτήρησης  για πρώτη φορά στην Ελλάδα διασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε μορφής έρευνα που θα μας ανατεθεί. Αναλαμβάνουμε σχεδόν αμέσως μόλις μας ειδοποιήσετε δράση. 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!

 

*Αφορά Ιδιωτικό Ερευνητή – Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ ή ιδιωτικός αστυνομικός ή ιδιωτικός ντετέκτιβ ή detective. Βάση τροπολογίας του ελληνικού νόμου ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών πρέπει να μην χρησιμοποιούν στην επωνυμία τους και στα έγγραφα τον τίτλο ντετέκτιβ – ιδιωτικός αστυνομικός – ιδιωτικός ντετέκτιβ – detective. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφετε ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

Related Posts