Άρθρα

Η επιτήρηση – παρακολούθηση ατόμων με την βοήθεια ενός ιδιωτικού ερευνητή-ντετέκτιβ* μπορεί να σώσει ζωές

Από το 1961 που ιδρύθηκε το γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Παγκόσμιος Αστήρ» πολλές είναι οι περίεργες υποθέσεις που έχουμε αναλάβει να διεκπεραιώσουμε . Αυτές που έχουν ξεχωριστή θέση στη σκέψη μας είναι αυτές οι περιπτώσεις όπου χάρη στην έγκαιρη δράση μας σώθηκαν ζωές ή αποτρέψαμε συνανθρώπους μας από το να εμπλακούν με πολύ επικίνδυνες καταστάσεις. Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές όπου το άτομο ενδιαφέροντος είναι ανήλικο κάτι που σημαίνει ότι αν οι κοντινοί του άνθρωποι δεν λάβουν δράση και δεν απευθυνθούν σε έναν ιδιωτική ερευνητή – ντετέκτιβ* ενδέχεται η κατάσταση να εκτραπεί.

Η συλλογή στοιχείων – επιτήρηση κοντινών προσώπων, ανήλικων ή οποιουδήποτε προσώπου ενδιαφέροντος μπορεί να σας δώσει απαντήσεις ή να προσφέρει ασφάλεια στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Οι ειδικοί ερευνητές-ντετέκτιβ μας μπορούν με διακριτικό τρόπο:

  • Να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει
  • Να επιτηρήσουν τις κινήσεις του
  • Να καταγράψουν τις συνομιλίες του και άλλες επικοινωνίες
  • Να σας ενημερώσουν εγκαίρως για να λάβετε τα μέτρα σας
  • Επιτήρηση ανηλίκων (εφηβική παραβατικότητα, ναρκωτικά, συμμορίες, bullying, κ.α.)

Στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Παγκόσμιος Αστήρ» πραγματοποιούμε έρευνες σε Ελλάδα και εξωτερικό άμεσα και αποτελεσματικά.  Χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικό εξοπλισμό καταγραφής οπτικοακουστικού υλικού απεριόριστων δυνατοτήτων εφαρμόζοντας καινοτόμες τακτικές παρακολούθησης και επιτήρησης  για πρώτη φορά στην Ελλάδα διασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε μορφής έρευνα που θα μας ανατεθεί. Αναλαμβάνουμε σχεδόν αμέσως μόλις μας ειδοποιήσετε δράση. 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!

 

*Αφορά Ιδιωτικό Ερευνητή – Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ ή ιδιωτικός αστυνομικός ή ιδιωτικός ντετέκτιβ ή detective. Βάση τροπολογίας του ελληνικού νόμου ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών πρέπει να μην χρησιμοποιούν στην επωνυμία τους και στα έγγραφα τον τίτλο ντετέκτιβ – ιδιωτικός αστυνομικός – ιδιωτικός ντετέκτιβ – detective. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφετε ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

Related Posts