Άρθρα

Αγνοούμενα άτομα και ντετέκτιβς*

Η αναζήτηση ενός ατόμου που αγνοείται είναι μια από τις πιο πολύπλοκες υποθέσεις που συχνά αναλαμβάνουν τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ώστε να δώσουν λύσεις όταν οι υπόλοιποι «μηχανισμοί» αδυνατούν να φέρουν αποτελέσματα.

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων αλλά και πολλές φορές οι ιδιαίτεροι λόγοι που οδηγούν στην εξαφάνιση ενός ανθρώπου δεν είναι και τόσο εύκολο να αποτυπωθούν σωστά ή λεπτομερώς ώστε να κινηθούν οι απαραίτητες  έρευνες. Μάλιστα πολλές φορές οι λόγοι της εξαφάνισης μπορεί να είναι πολύ προσωπικοί και να μην έχουν να κάνουν με ζητήματα νομικής φύσης. Ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις που η σύνδεση με το αγνοούμενο άτομο είναι έμμεση και δύσκολα μπορεί να δικαιολογηθεί σε τρίτους. Για αυτό πολλές φορές τη λύση μπορεί να τη δώσει μόνο ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών!

Ένας έμπειρος ντετέκτιβ* γνωρίζει από πού να ξεκινήσει, τα στοιχεία που πρέπει να συλλέξει, τη διακριτικότητα που πρέπει να έχει στις κινήσεις του αλλά και το πώς να διαχειριστεί μια τέτοια υπόθεση ώστε να βρεθεί ο αγνοούμενος γρήγορα και χωρίς να προκαλέσει δυσάρεστες επιπτώσεις. Έχει  τα τεχνολογικά μέσα, έχει τις διασυνδέσεις, γνωρίζει πράγματα που οι περισσότεροι αγνοούμε. Είτε πρόκειται για αγνοούμενο άτομο του προσωπικού σας κύκλου είτε για κάποιον που έχει άμεσα σχέση με δικαστικές υποθέσεις που σας αφορούν υπάρχει λύση!

Στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Παγκόσμιος Αστήρ» πραγματοποιούμε έρευνες σε Ελλάδα και εξωτερικό άμεσα και αποτελεσματικά.  Χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικό εξοπλισμό καταγραφής οπτικοακουστικού υλικού απεριόριστων δυνατοτήτων εφαρμόζοντας καινοτόμες τακτικές παρακολούθησης και επιτήρησης  για πρώτη φορά στην Ελλάδα διασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε μορφής έρευνα που θα μας ανατεθεί. Αναλαμβάνουμε σχεδόν αμέσως μόλις μας ειδοποιήσετε δράση. 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

*Αφορά Ιδιωτικό Ερευνητή – Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ ή ιδιωτικός αστυνομικός ή ιδιωτικός ντετέκτιβ ή detective. Βάση τροπολογίας του ελληνικού νόμου ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών πρέπει να μην χρησιμοποιούν στην επωνυμία τους και στα έγγραφα τον τίτλο ντετέκτιβ – ιδιωτικός αστυνομικός – ιδιωτικός ντετέκτιβ – detective. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφετε ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

Related Posts