Άρθρα

΄΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΣΤΗΡ΄΄ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

29 Μαρτίου 1978 – “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”

Το 95% από αυτούς που αποφάσισαν να παρακολουθήσουν τον/την σύζυγο τους, που είχαν υποψίες για μοιχεία επαληθεύτηκαν. Μόνο το 5% αποδείχθει ότι οι υποψίες τους οφείλονταν σε αισθήματα ζήλιας.

pagosmios astir articles 2

Το ίδιο εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία στις προγαμιαίες σχέσεις, στην παρακολούθηση ανηλίκων, στην Βιομηχανική κατασκοπεία, στην παρακολούθηση επιχειρηματιών για «δουλειές» στην επαρχία ή το εξωτερικό.

Το γραφείο μας είναι υποδειγματικό και ο αριθμός των υποθέσεων που διεκπεραιώνονται με ηλεκτρονική ακρίβεια εκατοντάδες. Σε όλες τις περιπτώσεις τα στοιχεία δίνονται στον πελάτη με λεπτομερείς αναφορές. Το περιεχόμενο των αναφορών αυτών είναι τεκμηριωμένο με ακαταμάχητα ντοκουμέντα. Και θεωρούνται ισχυρές – όπως η προσωπική μαρτυρία – ενώπιον δικαστικών ή άλλων αρχών, εδώ ή στο εξωτερικό.

‘ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ” …ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ

Το 60% από τον συνολικό αριθμό των υποθέσεων που αναλαμβάνει το γραφείο μας αφορά διαζύγια, ο μεγάλος αυτός αριθμός υποθέσεων διαζυγίων, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν αρκεί κανείς να πάει στο δικηγόρο του, για να του βγάλει το διαζύγιο. Ο δικηγόρος για να βγάλει μια καλή απόφαση πρέπει να έχει αδιάψευστα αποδεικτικά στοιχεία, που καμία υπηρεσία δεν μπορεί να τα εξασφαλίσει, εκτός από ένα συνεπές γραφείο εμπιστευτικών ερευνών.
Γι’ αυτό και το γραφείο μας εφάρμοσε πρώτο και καθιέρωσε την στενή και άμεση συνεργασία με τους γνωστότερους δικηγόρους των Αθηνών. Έτσι τις περισσότερες εντολές τις παίρνει μέσω των δικηγόρων, οι οποίοι και καθορίζουν με ακρίβεια τα αποδεικτικά στοιχεία που τους χρειάζονται, για την επιτυχημένη έκβαση της δίκης.

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχει μέρα που οι σελίδες των εφημερίδων να μην είναι γεμάτες απο εγκλήματα ανηλίκων ή εξαφανίσεις. Και δεν υπάρχει μέρα που να μην συλληφθούν νέοι για χρήση ναρκωτικών.
Και όμως, όλοι οι γονείς θα μπορούσαν να σώσουν τα παιδιά τους, αρκεί εγκαίρως να αναθέσουν την παρακολούθησή τους διακριτικά. Μ’αυτό τον τρόπο θα έχουν τα αποδεικτικά στοιχεία που ή θα καταδικάζουν τον ένοχο που θέλει να τα παρασύρει ‘η θα τα περιφρουρήσουν από τις επικίνδυνες σχέσεις.