Χρειάζεστε ιδιωτικό ερευνητή – ντετέκτιβ* στο  Ηράκλειο;

Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης. Ο Δήμος Ηρακλείου, όπως προέκυψε με το πρόγραμμα Καλλικράτης, είναι ο τέταρτος πολυπληθέστερος της χώρας με 173.993 κατοίκους. Οι κύριοι οικονομικοί τομείς της πόλης είναι ο τουρισμός, η γεωργία και το εμπόριο. Το Ηράκλειο διαθέτει επίσης ένα από τα μεγαλύτερα σήμερα σε κίνηση αεροδρόμια της Ελλάδας (δεύτερο στο σύνολο μετά της Αθήνας και πρώτο σε πτήσεις τσάρτερ), το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης”, καθώς και λιμάνι με πυκνή ακτοπλοϊκή συγκοινωνία κυρίως με τον Πειραιά και άλλα νησιά. 

Με έδρα την Αθήνα αλλά  και ένα δίκτυο συνεργατών που αποτελείται από έμπειρους ντετέκτιβ* σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μπορούμε να αναλάβουμε υποθέσεις σε όποια πόλη της Ελλάδος ή  χώρα του εξωτερικού που επιθυμείτε. Έχουμε αναλάβει και επιλύσει πολλές υποθέσεις στο Ηράκλειο και στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης βασιζόμενοι στην εμπειρία και το αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών μας. 

Αναλαμβάνουμε προσωπικές υποθέσεις(εξακρίβωση συζυγικής απιστίας, αποδείξεις για διαζύγια, στοιχεία σχετικά με κληρονομικά, εύρεση κληρονόμων, παρακολούθηση σημαντικών για εσάς προσώπων, επιτήρηση ανηλίκων, υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά για εφήβους, κ.α.) ή και εταιρικές υποθέσεις (εσωτερική απάτη ή κλοπή εντός της εταιρίας, βιομηχανική κατασκοπεία, εντοπισμός συσκευών & εφαρμογών παρακολούθησης, μέτρα ασφαλείας για επιχειρήσεις, ναυτιλιακές έρευνες, κ.α.).

Αναλαμβάνουμε σχεδόν αμέσως μόλις μας ειδοποιήσετε δράση. 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

    •  

*Αφορά Ιδιωτικό Ερευνητή – Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ ή ιδιωτικός αστυνομικός ή ιδιωτικός ντετέκτιβ ή detective. Βάση τροπολογίας του ελληνικού νόμου ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών πρέπει να μην χρησιμοποιούν στην επωνυμία τους και στα έγγραφα τον τίτλο ντετέκτιβ – ιδιωτικός αστυνομικός – ιδιωτικός ντετέκτιβ – detective. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφετε ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.